2021-11-03 07:42:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehetsz

Napi horoszkóp november 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a mosolyra csak mosoly lehet a válasz: ez nagy igazság, és valóban meglepően sokszor bejön. Habár a bolygók mostanság gyakran a gond terébe helyezik a Kosokat, mégis igyekezz jó képet vágni hozzá. Ez tényleg segít.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A téged érő nehézségeket beszéld meg a családtagjaiddal is! Lehet, hogy úgy gondolod, nem találsz megértésre, de ez egyáltalán nincs így. Ráadásul nem hordozhatsz el minden problémát magadban. Sok minden már attól megoldódik, hogy kibeszéled. Vagy legalább nem érzed akkora tehernek, ha szeretteiddel megoszthatod.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hogy ez a nap jól vagy rosszul alakul, az szinte teljese egészében a te kezedben van. Mindenesetre igyekezz megtalálni a hangot azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülsz. És lehetőleg kerüld a pletykálódást, mert ezek most nagyon is félrevihetnek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma végre sokat bepótolhatsz abból, amit az eddigiekben elmulasztottál megcselekedni, legyen az hivatalos ügy, vagy otthonodban felhalmozódott vasalni való. A párod fénylő napsugár életedben: kényeztesd, szeresd!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában kissé önző módon bánsz a családtagjaiddal. Ideje lenne elgondolkoznod azon, mi mindent is köszönhetsz nekik, mennyiszer számíthattál rájuk, és végül is mire mennél nélkülük. Mutasd is ki végre a háládat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A világ úgy tűnik, fel akar fordulni körülötted. Lehet, hogy ez megrémít, de, ha van szemed hozzá, akkor meg is láthatod benne a neked szolgáló új lehetőségeket. Rossz nyelvek ezt úgy mondanák: lehet a zavarosban halászni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehetsz. Ha nem is oldasz meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlátsz és megértesz. És már nem csak a másikat hibáztatod.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma kifejezetten forrófejű, sőt, mi több, forróvérű lehetsz. Flörtölni nem árt, attól azonban tartózkodj, hogy ennél tovább menj, többe bocsátkozz. Egy fájó munkahelyi probléma ma végre megoldódhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Néha a tervszerűtlenség üdvösebb lehet, mint a gondosan, aprólékosan megtervezett lépésekben végrehajtott feladatmegoldás. Sok múlik azon is, mennyire vagy bátor. Legyen benned kurázsi! Ha nekivágsz, menni fog, mint a karikacsapás!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Végre helyrebillent a lelki egyensúlyod. Ezt egy jó barátodnak is köszönheted, aki kényes ügyekben végre helyére tette a lelkedet. Háláld meg neki azzal, hogy te is teszel valamit az érdekében. Ha nem tudod, mit, kérdezd ki finoman, mire lenne szüksége.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha végképp oda a hited, minden felborulhat körülötted. De a felfordulásból jó is származhat. Legyél kicsit erőszakosabb, és ne habozz változtatni azon, ami már tűrhetetlen. Lehet, hogy az élet csak a parancsodra vár.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy munkahelyi konfliktus sohase jön jól. Különösen nem egy ködös-borús délelőttön. De meglehet, épp a saját mogorvaságod okozza a külső ködöket és borúkat. Igazítsd mosolyra reggel az arcodat! 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: